Inschrijven

Inschrijven

Als u woont in Doetinchem en u heeft een van de onderstaande postcodes, dan bent u vanaf 1 oktober harte welkom in mijn praktijk!

Postcode: 7001 t/m 7005, 7008 en 7009.

U kunt zich inschrijven door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen. Indien u hulp nodig heeft bij het invullen van het formulier, bel de huisartsenpraktijk.

Uitzondering: Huisartsenpraktijk Willink levert geen zorg aan mensen die wonen in kleinschalige woonvormen waarvoor een indicatie nodig is. Woont u, of gaat u wonen, in de Herbergier, bij Dagelijks Leven in het Vijverberghuis of bij de Saamborgh in 't Brewinc Hof, dan kunt u zich niet inschrijven bij Huisartsenpraktijk Willink.

Geef vervolgens uw oude huisarts door dat u van huisarts verandert.

Tijdens het eerste bezoek vragen wij u om een eenmalige identificatie (dit kan met paspoort, ID kaart of rijbewijs). Neemt u deze dan mee.

Inschrijfformulier

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

Indien uw postcode anders is dan 7001 t/m 7005, 7008 en 7009 nemen wij uw formulier niet in behandeling.Indien u samenwoont met iemand die al bij ons ingeschreven staat graag naam en geboortedatum noteren.


Gebruikt u medicijnen?
   

Gaat u akkoord met aanmelding bij het Landelijk Schakelpunt (LSP), voor inzage van uw dossier op onze huisartsenpost (zie voor informatie www.volgjezorg.nl)?
   

Gaat u akkoord met het opvragen van uw medisch dossier bij uw vorige huisarts?
   


Kinderen tot 12 jaar kunnen gelijk met een ouder worden ingeschreven, oudere kinderen dienen zelf een volledig inschrijfformulier in te vullen. Klik hier om een kind tot 12 jaar toe te voegen.

kind